Kasvu Open Karnevaali 25.-26.10.2017

By Hanna Tuominen

AuroraDS on tänä vuonna ollut mukana koko maan kattavassa yrityksille suunnatussa kasvun sparrausohjelmassa nimeltä Kasvu Open. Sparraustilaisuuksia on ollut keväästä lähtien ja kausi huipentui Jyväskylässä järjestettyyn karnevaaliin 25.-26.10.2017 jonne myös me matkustimme.

Matkaan lähti toimitusjohtajamme Jyrki sekä allekirjoittanut eli johdon assistentti Hanna. Matkamme Kasvu Open karnevaaliin alkoi aamutuimaan Porvoosta, josta lähti Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintran järjestämä yhteiskuljetus kohti Jyväskylää. Tapahtumapaikkana oli Jyväskylän Paviljonki ja järjestelyt tapahtumapaikalla olivat viimeisen päälle hyvin hoidettu.

Keskiviikko illan tunnelmia

Keskiviikon iltapäiväohjelma koostui erilaisista sparrauksista/työpajoista, joista Jyrki valitsi Kasvun rahoitus- työpajan. Illalla pääsimme osallistumaan verkostoiltaan, joka koostui mm. edellisen vuoden voittajien kasvutarinoista, hyvästä ruuasta sekä tietysti verkostoitumisesta.

Torstaina runsaan hotelliaamiaisen jälkeen siirryimme takaisin Paviljonkiin, jossa päivän ohjelma alkoi Karhunpesällä, eli 10 parasta Kasvu Open-finalistia pääsi valtakunnallisen tuomariston hiillostettavaksi. Yksi näistä finalisteista oli Itä-Uudenmaan Kasvupolun voittaja Robbes Lilla Trädgård Lapinjärveltä. Hyvä meidän joukkue!

Päivän aikana kuultiin monta kiinnostavaa puheenvuoroa, verkostoiduttiin ja maisteltiin jaloviinajäätelöä sekä sirkkoja. Päivän päätteeksi tuomaristo valitsi Kasvu Open 2017- voittajat ja tänä vuonna voiton vei Start again sarjassa Volter Oy Kempeleeltä, ja Startup -sarjan voittoon ylsi BroadBit Batteries Helsingistä. Kotiinpäin lähdettiin väsyneinä mutta monta hienoa kokemusta ja kontaktia rikkaampana.

Kirjoittajana on Johdon assistentti Hanna Tuominen joka vastaa AuroraDS:n jokapäiväisestä paperinpyörityksestä ja työntekijöiden hyvinvoinnista sekä arkisista tarpeista.

The wheel behind nerds